Guide Til Valg Af Shampoo Bar

Guide Til Valg Af Shampoo Bar

Hvilken shampoo bar passer til mit hår?

Denne guide hjælper dig med at finde den shampoo bar der passer til dit hår.
Den beskriver de overordnede egenskaber hos hvert produkt.

Hvad er en shampoo bar?

En shampoo bar er en fast form af shampoo, der eliminerer behovet for plastikflasker. Den er skabt med omtanke for både dit hår og planeten.

Shampoo baren er den nærende og plejende del i din shampoo, helt uden tilsat vand. En flydende shampoo indeholder ca 80% vand.

Hvorfor vælge en Shampoo Bar?

En shampoo Bar reducerer plastikaffald drastisk, da de kommer i genanvendelig  eller helt uden indpakning. Alle vores shampoo bar er produceret her i Danmark med fokus på de bedste og nærende ingredienser og skånsom PH værdi for dit hår og hovedbund. 

Vores Shampoo Bar fra Lundegaardens og Simpelt indeholder naturlige olier, der nærer og plejer dit hår på en unik måde. Disse olier bidrager til at forbedre hårets sundhed og glans. De indeholder kun naturlige ingredienser, uden skadelige tilsætningsstoffer. Dit hår fortjener det bedste!

En shampoo Bar er koncentreret og varer længere end traditionel flydende shampoo, ca 40-50 hårvaske, alt afhængig af hårtype og længde.

Du får mere for pengene og mindre affald. 

Perfekte til rejser! En shampoo bar fylder minimalt, vejer mindre, og du undgår bekymringer om flydende indhold i bagagen. 

 

Guide til valg af shampoo bar.

Shampoo Bar Egnet til Alle Hårtyper:

Simpelt Shampoo bar 01 og 02 er begge velegnede til alle hårtyper. 

Shampoo baren 01 er allergicertificeret og uden duft. 

Shampoo baren 02 er med en skøn duft af citrus. 

Amalie Rosalie Shampoo bar med Havtorn

Amalie Rosalie's neutrale shampoo bar med havtorn. Særligt velegenet til  dig med sensitiv hår og hovedbund.

Kan bruges af alle hårtyper.

Shampoo bar med Grøn te, god til normal og fedtet hovedbund Amalie Rosalie Shampoo bar med grøn te. Kan bruges til alle hårtyper, men også velegnet til fedtet hovedbund. 
Shampoo bar med Rose og jasmin. Velegenet til tørt hår Amalie Rosalie Shanpoo bar med jasmin og rose tilfører håret ekstra fugt og glans. Har en fantastisk duft af blomster.
Lundegaardens shampoo bar med acai. Denne variant tilfører håret en masse fugt, der efterlades rent, blødt og glansfuldt. Duften er helt uimodståelig med den skønneste feminine duft. Den kan bruges til alle hårtyper, men er velegnet til farvet hår.
Lundegaardens shampoo og balsam bar med lavendel er tilsat naturligt beroligende og plejende ingredienser fra lavendel, rasul ler og castorolie. Plejer dit hår fra bund til spids og nærer tørt og trist hår. Den giver Volume og glans.
Lundegaardens shampoo og balsam bar neutral. er helt uden tilsat duft og farve  og special designet til dig der ikke tåler farvestoffer og dufte. Den plejer dit hår fra rod til spids.
Lundegaardens shampoo bar med Læsø salt. Denne Shampoo har en lækker frisk unisex duft, er velegenet til alle hårtyper og giver volume samt glans til dit hår.   
Lundegaardens Silver bio- glitter shampoo bar er plejende og vasker håret i dybden. Med sin sølv bio-glitter giver den lidt ekstra spræl til hverdagen og dufter fantastisk af hawaiiansk lei-blomst.

 

 

Shampoo Og Balsam Bar Med Allergicertificering:

Simpelt Shampoo baren 01 er allergicertificeret og uden duft. Kan bruges af alle hårtyper også velegnet til curly girl metoden.
Simpelt balsam bar 01 er allergicertificeret og kan bruges som plejende balsam efter brug af din shampoo bar eller som en plejende hårkur.
Simpelt Detox shampoo bar 03, lindre hovedbundproblemer og renser hår og hovedbund. modvirker fedtet hår.

Detox shampoo bar 03 fra Simpelt er velegenet til at pleje hår og hovedbund. 

Særlig velegenet til fedtet hår og hovedbundsproblemer.

Aktiv kul giver den sorte farve. Aktiv kul renser dit hår og din hovedbund i dybden hvis du bruger mange styling produkter.

Allergicertificeret.

 

 

Shampoo Og Balsam Bar Uden Duft og Farvestoffer:

  Simpelt Shampoo baren 01 er allergicertificeret og uden duft. Kan bruges af alle hårtyper også velegnet til curly girl metoden.
Simpelt balsam bar 01 er allergicertificeret og kan bruges som plejende balsam efter brug af din shampoo bar eller som en plejende hårkur.
Lundegaardens shampoo og balsam bar neutral. er helt uden tilsat duft og farve  og special designet til dig der ikke tåler farvestoffer og dufte. Den plejer dit hår fra rod til spids.
Amalie Rosalie Shampoo bar med Havtorn

Amalie Rosalie's neutrale shampoo bar med havtorn. Særligt velegenet til  dig med sensitiv hår og hovedbund.

Kan bruges af alle hårtyper.

Farven får den af havtornolien, ingen farve tilsat.

 

Shampoo- og balsam bar til fedtet hår og hovedbund:

Detox shampoo bar 03 fra Simpelt er velegenet til at pleje hår og hovedbund. 

Særlig velegenet til fedtet hår og hovedbundsproblemer.

Aktiv kul giver den sorte farve. Aktiv kul renser dit hår og din hovedbund i dybden hvis du bruger mange styling produkter.

Allergicertificeret.

 Shampoo bar med Grøn te, god til normal og fedtet hovedbund Amalie Rosalie Shampoo bar med grøn te. Denne shampoo bar er velegnet til fedtet hår og hovedbund. 
Balsam bar med grøn te, modvirker fedtet hår og hovedbund. Amalie Rosalie balsam bar med grøn te giver fugt og ro til håret og hovedbundet, supplerer den ovenstående shampoo bar og modvirker fedtet hår og hovedbund, men giver håret en masse fugt. 

Shampoo- og balsam bar velegnet til krøller:

 Shampoo Bar fra Amalie Rosalie. Naturlige og fyldt med lækre ingredienser der fugter og plejer håret fra rod til spids

Alle Shampoo- og balsam bar fra Amalie Rosalie er  velegnet til krøller. De fugter og plejer håret fra rod til spids. 

Det der gør en forskel er at supplere med balsam baren for ekstra fugt og fylde.

Du kan med fordel bruge balsam baren dagligt uden shampoo baren, for at opnå mest muligt fugt til dine krøller.

Shampoo Bar som giver fylde og volume:

  Lundegaardens shampoo og balsam bar med lavendel er tilsat naturligt beroligende og plejende ingredienser fra bl.a. lavendel. Shampoo baren plejer dit hår fra bund til spids og nærer tørt og trist hår. Den giver Volume og glans.
Lundegaardens shampoo bar med Læsø salt. Denne Shampoo har en lækker frisk unisex duft, er velegenet til alle hårtyper og giver volume samt glans til dit hår. Den indeholder dansk shavsalt fra Læsø saltsyderi.

 

Curly Girl Metoden:

  Simpelt Shampoo bar 0102 og 03 er alle velegnede. Shampoo baren 01 er allergicertificeret og uden duft. Shampoo baren 02 er med en skøn duft af citrus. Shampoo bar 03 er en detox shampoo med aktiv kul.  Alle er tilpasset håret og hovedbundens PH Værdi.

 

 

Shampoo Bar til Farvet Hår:

 
  • Shampoo baren med acai. Denne variant tilfører håret en masse fugt, der efterlades rent, blødt og glansfuldt. Duften er helt uimodståelig med den skønneste feminine duft. Den kan bruges til alle hårtyper, men er velegnet til farvet hår.

 

Hvordan opbevarer jeg min shampoo bar?

Det er bedst hvis du kan holde den tør og at den ikke bader rundt i vand for så opløses den meget hurtigt. Hvis du har mulighed for at have en rist stående i din bruser eller opbevare den i en rejseæske.

  Simpelts rejseæske består af tre dele bund-rist- top. I denne kombination ligger din shampoo bar tør og den er så smart at den kan indeholde to af simpelts shamoo bar. Den kan også bruges til Lundegaardens shampoobar.
En sæberist i keramik med høje riller er perfekt til at holde din shampoo og balsam bar tør. Den er smuk at have stående fremme.
Aluminiums opbevarings boks til shampoo og balsam bar. Aluminiums boks til opbevaring af shampoo og balsam bar, perfekt til at have med til sport eller som rejseæske.
En sæberist i bambus hvor vandet løber væk fra baren så den holder sig tør. 
Bambus rejseæske fra Lundegaardens i metaldåse beklædt med bambus. Den tåler ikke at stå i bruseren fast og blive våd.
Magnetisk sæbeholder med metalstykke der presses ind i sæben. Kan nemt holde 100 grams sæber. Lavet i bambus som er lakeret. 

Tilbage til blog