Hvorfor rengøre med probiotika? - Lidt Sundere

Hvorfor rengøre med probiotika?

Hvad er Probiotika? 

Probiotika er også kendt som mælkesyrebakterier og er de gode bakterier i et miljø. Vi har probiotika både i vores kroppe og uden på samt det miljø vi omgiver os i. Probiotika er godt for os og hjælper os til at opretholde en god bakterie flora. Vi kender det også fra flere fødevarer der er godt for tarmsystemet som kombucha og sauerkraut. Mange tager det også i dag som kosttilskud. 

  

Hvorfor rengøre med Probiotika? 

Vi har bakterier alle steder både de gode og de dårlige, probiotika er de gode bakterier og de nyder godt af at spise de dårlige bakterier, og de er gode for os. Vi har en tendens med kemisk rengøringsmiddel og sprit at disinficere det hele, dvs. Vi fjerner både de gode og de dårlige bakterier og det er herefter et frit løb for bakterier at vokse. Dårlige bakterier er dårlig lugt fx. urin, sved, gylp mm. eller sygdomsfremmendebakterier som fx.salmonella, E.coli, Campylobacter. Bruger vi regngøringsmidler med probiotika så overtager de hurtigt miljøet og der bliver en dominans af gode bakterier. Danske Byoms har udviklet em rengørings serie med probiotika til både hjemmet og tøjet, se mere her. 

Byoms

 

Byoms har udviklet probiotisk rengøringsmidler som består af flere uundværlige produkter. Når du rengøre med probiotika spreder du de gode bakterier, de elsker skidt og snavs og bekæmper de dårlige bakterier. Den aktive kamp varer op til 8 dage og holder i denne periode den gode bakteriebalance. 

De er meget koncentrerede for at minimere vandforbruget dvs du skal bruge en mindre mængde når du doserer end du er vant til med andre rengøringsmidler. 

  • Byoms Badeværelsesspray afhjælper også kalk på grund af indeholdet af citronsyre. Den kan bruges på hele badeværelset og sprayes på de steder der kan sidde bakterier så som amatur. 
  • Byoms gulvvask rengøre gulvet med gode bakterier og fjerner dårlig lugt. Er god hvis du har husdyr eller baby på gulvet. Kan også bruges udendørs til rengøring af havemøbler og fliser. 
  • Byoms opvaskemiddel, en god måde at sprede de gode bakterier og bidrager til et bedre miljø i køkkenet, vasken, bordet, kluden og opvaskebærsten.  
  • Byoms universal rengøringsmiddel er i spray form og kan bruges på alle hjemmets overflader. Jeg bruger den meget til dørhåndtag, køkkenoverflader og mobiltelefonen. 
  • Byoms vaskemiddel, tilfør dit tøj gode bakterier i en vask, fjerner dårlig lugt. Jeg bruger den til alle vasketyper. 
  • Byoms lugtfjerner/odour spray/freshen up, kært barn har mange navne, men et fantastisk produkt der kan sprayes på alle tekstiler for at optimere det sunde miljø og fjerne dårlig lugt. Jeg bruger den på sengetøj, stof sofa, sko, sportstasken, hundekurven, tøj og på uldtøj.  

Find dem alle sammen her. 

Bæredygtighed 

Bæredygtighed kendetegner Byoms. De består af nøje udvalgte naturlige og økologiske ingredienser. Fri for farlig kemi, parabener og helt uden konserveringsmidler. Der er kun anvendt allergifrie dufte, men hovedparten af produkterne er helt uden tilsat parfume. 
 
Byoms Produkter er ikke testet på dyr. De er alle testet og godkendt af dermatologer og allergologer. 

Deres emballage er 100% genanvendelige og PET flasker.  

Byoms arbejder med FN’s 17 verdens mål. 

 

 Byoms certifikater

 

Tilbage til blog