Miljøvenlige Genbrugelige Rondeller

Miljøvenlige Genbrugelige Rondeller

Miljøvenlige Lundegaarden Genbrugelige Rondeller

Dette daglige skønhedsritual fortjener det bedste, og Lundegaarden har skabt det perfekte miljøvenlige alternativ til engangsprodukter. Vores genanvendelige rondeller er et bæredygtigt valg, der giver dig skånsom pleje og beskyttelse af både din hud og miljøet.

Blød Komfort og Skånsom Exfoliering

Vores genbrugelige rondeller er dobbeltsidige for alsidig brug. Den ene side er ultrafløjlsblød og skånsom mod din hud, mens den anden side har en let eksfolierende frottéstruktur. Dette giver dig mulighed for at tilpasse din hudplejerutine og opnå det ønskede resultat.

Holdbare og Genanvendelige

Disse rondeller er skabt til at bruges igen og igen. Du kan genbruge dem op til imponerende 1000 gange. Dette reducerer affaldsmængden betydeligt og bidrager til en mere bæredygtig fremtid. For at gøre det nemt for dig leveres rondellerne med en praktisk opbevarings- og vasketaske, som også er fremstillet af 100% økologisk ubleget bomuld.

Pleje og Vedligeholdelse

Pas godt på dine rondeller, og de vil holde længere. Når de trænger til rengøring, placeres de i den medfølgende mesh pose og vaske dem i vaskemaskinen ved op til 40 ° C med et mildt vaskemiddel. Lad dine rondeller lufttørre med god ventilation. Undgå brug af skyllemiddel eller blegemiddel, og undlad at bruge tørretumbleren.

10 Rondeller i Hver Pakke

Du får 10 genanvendelige rondeller i hver pakke. Dette giver dig tilstrækkeligt med rondeller til din daglige hudpleje og mere til. Rondellernes diameter er 8 cm, hvilket gør dem ideelle til forskellige formål.

Materialer

  • Bambus-fløjl : 60% bambus + 20% bomuld + 20% polyester
  • Bambus frotté : 80% bambus + 20% polyester
  • Mesh-pose : 100% bomuld

Gør en positiv forskel for miljøet og din hud med genanvendelige rondeller fra Lundegaardens – det bæredygtige valg til din skønhedsrutine.

Se hele udvalget af bæredygtigt tilbehør her.

Hvis du ønsker at se vores sortiment fra Lundegaardens, se mere her.

Tilbage til blog