Naturlig hudpleje med rene olier - Lidt Sundere

Naturlig hudpleje med rene olier

 

Det vi smører på huden trænger ind i kroppen… Hudpleje er næring og pleje til hudens celler. Derfor er det vigtigt for både RÂR NATUR og Lidt Sundere at vores produkter er naturlige.

Der er mange gode grunde til at bruge gode økologiske olier i hudpleje. Olier styrker din huds naturlige elasticitet, de forsegler effektivt fugt og næring i din hud og så er de prop fyldte med vitaminer og essentielle fedtsyrer.

Økologisk Baobabolie indeholder f.eks. phytosteroler som forsinker hudens tab af kollagen, samtidig tilskyndes produktionen af nyt kollagen. Kollagen, som vi ved betyder fasthed og elasticitet i huden. 

De plantebaserede olier er RÂR Naturs nøgleingrediens. Alle olier er økologiske, kold pressede og uraffinerede - undtaget er dog sheabutter som RÂR NATUR har valgt i en økologisk, koldpresset men raffineret version og Squalanen fra olivenolie.

 

RÂR NATUR har valgt ikke at bruge vand i deres Ansigtscreme og Mist, da vand udtørrer huden. Istedet har de valgt at bruge økologisk Rose hydrolat.

Rose hydrolat er fyldt med næringsstoffer og vitaminer (A, B3, C, D og E).

Rose hydrolat har mange gode egenskaber

  • De antioxidante egenskaber i Rose hydrolat styrker hudcellerne og regenererer hudens væv

  • Anti-inflamatorisk

  • Afbalancerende

  • Fugtgivende

  • Bevare hudens pH balance og regulerer hudens sebum produktion

Rose hydrolat er et biprodukt fra udvinding af æterisk roseolie, som foregår ved dampdestillation. De bruger kun ren økologisk rose hydrolat fra Rosa Damascena.

OBS Rose hydrolat indeholder nogle af de 26 parfumestoffer som kan være allergifremkaldende.

Hovedparten af ingredienserne er økologiske eller biodynamiske. Minimum 99% af indholdet kommer fra naturen. De resterende 1% af RÂR NATUR´s ingredienser er natur identisk konservering, som må bruges i økologisk kosmetik og i fødevarer og i Misten syntetisk C-vitamin, da det er den mest stabile form for C-Vitamin.

Alle produkterne fra RÂR NATUR er håndlavede og i små batches så produkterne er så friske som muligt. Produkterne er lavet af nøje udvalgte, naturlige kvalitets råvarer.

RÂR NATUR er en produktserie i meget høj kvalitet, naturlig og til en pris de fleste har råd til at betale.

Se hele produktserien her

Râr Natur…er Naturens kraft på krukke.

 

 

 

Tilbage til blog