Glutenfri Pebernødder

Glutenfri Pebernødder

Julen nærmer sig og ligesom mange andre familier elsker vi julebag og det bedste er det vi selv bager. 

Jeg vil gerne dele vores glutenfri pebernødde opskrift med jer for de er fantastiske og et kæmpe hit her hjemme. De er sprøde, lækre og smager så meget af jul.

De du skal bruge:

  • 150 g smør
  • 185 g sukker
  • 240 g Fuldkornsrismel
  • 90 g kartoffelmel
  • 2 tsk bagepulver
  • 3/4 dl kokosmælk
  • 1 brev pebernøddemix eller 1 posebrunkagemix + 2 tsk kardemomme.

 

  1. Bland alle ingredienserne.
  2. Stil dejen på køl min. 1 time.
  3. Tænd ovenen på 175 C varmluft.
  4. Tag den ud, rul den til små pølser og skær den størrelse pebernødder du ønsker.
  5. Bages øverst i ovnen i ca. 13min

 

Denne dej kan mikses med forskellige krydderier alt efter hvilken julesmåkage du ønsker dig, Se opskriften på vaniljekranse/småkager her.

Tilbage til blog