Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.
Du skal bruge:
Pisk æg og sukker skummende og luftigt med en håndmixer i 4-5 minutter.
Bland i en anden skål kartoffelmel, rismel og bagepulver godt sammen og sigt det derefter i æggemassen. Vend forsigtigt dejen sammen. Kom dejen i en smurt springform (ø 24 cm), gerne med bagepapir i bunden, og bag lagkagebunden i ca. 25 minutter nederst i ovnen.
Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet, når det trækkes ud. Hvis kagen får for meget farve i ovnen, kan den dækkes med et stykke stanniol mens den bager færdig.
Lad lagkagebunden køle helt af på en bagerist og del den så i tre lige store lagkagebunde.
Du kan dekorere din lagkage som du har lyst til, men sådan som vi bygger den op er med
- Bund
- Et lag creme
- Jordbær og mørk chikolade
- bund
- Et lag creme
- Jordbær og mørk chokolade
- Flødeskum på toppen og siderne
- Pyntet med bær
Det smager Himmelsk. Den smager bedst hvis den laves dagen i forvejen så bunden kan trække smag til sig.
God Fornøjelse