Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Hos lidtsundere.dk har du fortrydelsesret uden begrundelse, indenfor 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får det sidste produkt i fysisk besiddelse, i det tilfælde du har bestilt forskellige produkter i en ordre, men produkterne leveres enkeltvis.

Hvis fristen udløber på en helligdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den følgende hverdag.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os om din beslutning om at fortryde din ordre eller enkelte produkter i din ordre i en utvetydig skriftlig erklæring til kundeservice@lidtsundere.dk. Du kan benytte den vedhæftede standardfortrydelsesformular i din ordrebekræftelse eller via dette link: standardfortrydelsesformular. Vi kvitterer pr. mail for modtagelsen. 

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Du kan ikke udøve din fortrydelsesret ved alene at nægte at afhente eller modtage produktet, når den kommer, uden samtidig at afgive en utvetydig skriftlig meddelelse om fortrydelse til os.

Forsvinder produktet eller bliver beskadiget under forsendelsen, når du udøver sin fortrydelsesret og returnerer til os, bærer du risikoen for det.

Du skal selv betale for returforsendelsen. Produktet skal returneres forsvarligt i original emballage og uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har givet os meddelelse om din fortrydelse.

Vi modtager ikke pakker eller breve sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Hvad må du IKKE, hvis du vil bevare fortrydelsesretten 

  • Du må ikke prøve deodorant, shampoo, balsam, bodywash, shampoobar, balsambar, badebombe, tandbørste, vatpinde, rondeller, hamp skrubbehandske, sæber, cremer, olier, læbepomader, badesalt, body scrub. Alle produkter under Cana Care, collagen, kosttilskud og makeup. Du må ikke smage chokolade. Da, hver enkelt produkt skal leveres tilbage i væsentlig samme mængde, og da brugen kan efterlade bakterier i produktet.

Følger af fortrydelse:

Tilbagebetaling

Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, dog ikke ekstra omkostninger som følge af eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dit køb. Vi gennemfører tilbagebetalingen på samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Bemærk, du får ikke leveringomkostningen retur, hvis du kun fortryder en del af din ordre.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varen. Husk dokumentation for afsendelsen i form af en kvittering eller et track-and-trace nummer.

Værdiforringelse

Du hæfter for en eventuel forringelse af produktets værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå produktets art, egenskaber og den måde, produktet fungerer på. Værdiforringelsen kan være forskellen mellem nyprisen og gensalgsprisen. Andre gange kan værdien være meget begrænset eller produktet kan være uden en markedsværdi, fordi der ikke er nogen efterspørgsel efter et produkt i den pågældende stand, hvorfor værdiforringelsen er 100%.  

Returforsendelsen sendes til.:

Lidt Sundere                                                                                    
Blomstervangen 28B.                                                                                          
6800 Varde

 

senest opdateret d. 24 marts 2023