Historien bag Lidt Sundere

Familien bag Lidt Sundere. Lidt Sundere er en webshop med fokus bære bæredygtighed og en kemifri hverdag. Vi ønsker det skal være at nemme produkter uden kemi. Vores produkter er særligt udvalgte netop til dig.  
Vi er en familie på 5: Linea (mor), Lars (far), Frej (storebror), Merle (mellemste) og Vigga (lillesøster) + 2 dejlige hunde Bella og Fie. Da Merle var få måneder gammel begyndte hun at få voldsom eksem og kløe over hele kroppen. Vi smurte hende i det fedeste creme og badede hende i olie. Hun var ved læge og hudlæge og intet svar kunne de give os, vi prøvede alt, som man nu gør, som forældre. Jeg begyndte at søge alternative veje, vi levede næsten mælkefrit og stort set økologisk. Da hun var 3 år, fik hun en VEGA test. Testen viste, der var flere fødevarer, hun reagerede på, og at vi skulle have stor fokus på at styrke hendes tarm. Det startede processen med glutenfri kost og udelukkelse af en masse fødevarer. Vi levede efterfølgende meget striks i 3 år, hvor eksemen langsomt forsvandt. Frej blev i mellemtiden vegetar og nægter den dag i dag at spise kød. I dag lever vi stadig næsten mælkefrit og økologisk. Jeg har dog et ønske om, at  børnene spiser mindre sukker, men det er virkelig svært med fødselsdage hver anden dag i skolen, fødselsdage og højtider.
-
Ideen med Lidt Sundere har været en proces over mange år, et lille frø blev sået i et projekt, da jeg tog min uddannelse. Jeg begyndte at lave hudpleje til eget forbrug i 2016 af naturlige olier og ingredienser. Forståelsen af urterne og olierne har kun vokset en ildsjæl i mig. 
-
Navnet Lidt Sundere er opstået gennem en brainstorm med en veninde. Vi vil alle gerne leve lidt sundere, det kan både være mht. kost, miljø, træning, overskud og velvære. Derfor omfavner ordet det hele.
-
2021 var året, jeg troede, jeg skulle i gang med at være selvstændig og springe ud med min webshop, men blev desværre sygemeldt med stress pga. mit daværende arbejde, og de af jer, der har været i samme båd ved, at det tager tid at hele. Så 2022 bliver året, hvor jeg lytter til min krop og alle de gode energier, der er med mig. Nu glæder jeg mig til den næste skønne rejse sammen med jer.
-
Tak fordi du læser med og besøger min side, måske jeg kan inspirere til at leve lidt sundere med nogen af produkterne her på shoppen